Gore-Tex® Bukser

Gore-Tex® Buksene våre fra Richa er vannavvisende og pustende mc-bukser. Disse motorsykkelbuksene er produsert med tynn membran, som transporterer bort fukt og hindrer vann i å komme inn i tekstilmaterialet. 

Gore-Tex® Bukser er perfekt for deg som kjører lange turer i all slags vær, for en best mulig kjøreopplevelse. Vi har Gore-Tex® Bukser med ulike egenskaper for ditt behov på veien.

Filter
Nullstill

Gore-Tex Bukser

«Gore-Tex® Bukser til motorsykkel: Vanntette og pustene MC-bukser»

Opplev pålitelig beskyttelse og overlegen komfort gjennom vårt store utvalg av Gore-Tex bukser til motorsykkel. Disse buksene er spesialdesignet for å møte de krevende behovene til motorsyklister som ønsker å kjøre i alle slags værforhold, uten å måtte gå på kompromiss med komfort og sikkerhet. Våre Gore-Tex bukser er med dette utstyrt med den nyeste og imponerende teknologien innen vanntetthet og pusteevne. Gore-Tex-membranen gir med dette enestående beskyttelse mot regn, snø og sludd, samtidig som den tillater fuktighet og svette å passere gjennom stoffet slik at man som motorsyklist holdes tørr og komfortabel gjennom turene. Med sine robuste konstruksjoner og slitesterke materialer gir Gore-Tex buksene langvarig beskyttelse mot vær og vind, samtidig som de opprettholder god bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Likeså er de videre utstyrt med justerbare og elastiske paneler for optimal passform, hvor de mer utsatte stedene også er forsterket med ytterligere beskyttelse og holdbarhet. Ved å gå for Gore-Tex bukser investerer du med andre ord i sikkerhet og kvalitet, hvor du kan kjøre uten bekymringer. Gjennom vårt brede utvalg av ulike stiler og størrelser vil du videre kunne finne din pålitelige følgesvenn som passer best til dine preferanser og behov. Buksene kommer med dette i mange forskjellige farger og designalternativer, slik at du kan uttrykke din mer personlige stil ekstra.