Mobilholdere & Oppbevaring

Det er praktisk å ha ekstra plass til å oppbevare eiendelene sine på motorsykkeltur, da kan det lønne seg med en romslig og stilig skallsekk eller en mobilholder til telefonen din. 

Vi har alt fra mobilholdere og festestropper til en rekke ulike sekker og hoftebags til din neste kjøretur!

Mobilholdere & Oppbevaring

Oppbevaring

Ofte stilte spørsmål & svar

Hvilken sekk er best når man kjører motorsykkel?

Når det gjelder valg av sekk for motorsykkelkjøring, kommer det an på preferanser og behov. En populær type sekk er skallsekken. Den har et solid og værbestandig ytre, vanligvis vanntett, og gir god beskyttelse mot fuktighet. Skallsekken har ergonomisk design, justerbare stropper og flere lommer for organisering av utstyr. Den har også festestropper og festepunkter for ekstra utstyr. Velg en sekk som passer til ryggstørrelsen og har tilstrekkelig plass til dine behov. Skallsekken er kjent for sin robusthet, beskyttelse mot vær og praktiske funksjoner for motorsykkelkjøring.

 

Er mobilholderne vanntett?

Ja, noen mobilholdere er vanntette, spesielt de som har et dedikert lokk eller et vanntett etui for å beskytte telefonen mot fuktighet og regn. Disse mobilholderne er designet for å holde telefonen trygg og tørr under våte forhold. Imidlertid er det viktig å merke seg at de fleste andre mobilholdere ikke er spesifikt designet for å være vanntette. Derfor anbefales det å være forsiktig og unngå eksponering for kraftig regn eller vannsprut når du bruker mobilholderen, ved mindre telefonen din er vanntett.

               

Har mobilholderne antivibrasjon?

Noen mobilholdere er utstyrt med antivibrasjonsfunksjoner for å redusere vibrasjonene som overføres fra motorsykkelen til telefonen. Dette bidrar til å holde telefonen stabil og sikker under kjøring. Produktene som Interphone's antivibrasjons Quiklox-modul og Midland's antivibrasjons mobilholder, er eksempler på våre mobilholdere som er utviklet for å dempe vibrasjoner og sikre en stabil plassering av telefonen under kjøringen. Disse funksjonene bidrar til å forhindre at telefonen løsner, ødelegges inni eller mister stabiliteten på grunn av veiens vibrasjoner.