Visirer og Pinlock

De fleste hjelmene våre har utagbart visir, og disse hjelmene kan bytte farge på visiret. Vi har en rekke fargealternativer for enhver smak og preferanse.

De fleste hjelmene har feste til pinlock, som er en film som settes på innsiden av visiret, slik at det ikke vil oppstå dugg i hjelmen.

Finn visir og pinlock som passer til din MC-Hjelm her!

Visirer og Pinlock
Filter
Nullstill

Visirer og Pinlock

«Forbedre kjøreopplevelse med sikkerhet og komfort med visirer og Pinlock til MC»

Vårt omfattende utvalg av visirer og Pinlock-systemer til motorsykkel er designet for å forbedre både sikkerhet og komfort under kjøring. Våre produkter er av høy kvalitet for at du skal kunne få den beskyttelse du trenger, samtidig som de gir klar sikt i alle værforhold. Fordi vi mener at visirer er en essensiell del av ens motorsykkelutstyr, har vi derfor et bredt sortiment som inkluderer et stort utvalg av visirer som skal passe de ulike modeller og merker. Enten du trenger et klart visir for de noe mer solfylte dagene eller et mørkere visir for å redusere blending, har de de alternativene som skal passe dine behov og preferanser. I tillegg til visirene tilbyr vi også Pinlock-systemer som skal gi deg ekstra sikkerhet. Fordi Pinlock skal fungere som et anti-dugg-system som enkelt skal kunne festes til visiret og gi en klar sikt uten tåke, skal du med dette systemet kunne kjøre trygt og komfortabelt under alle værforhold. Ta kontroll over din egen sikkerhet og komfort på dine MC-turer med våre visirer og Pinlock-systemer som er laget at slitesterke materialer. Ved at vi er dedikerte til å levere produkter av høyeste kvalitet for å sikre en førsteklasses kjøreopplevelse, kan du dermed nyte problemfrie MC-turer uansett hva været skulle bringe.