Mobilholdere

Vi har et stort utvalg av mobilholdere fra Midland og Interphone. Alle mobilholderne er konstruert slik at de skal tåle vibrasjoner, høy fart og ujevnt terreng.

Det finnes mobilholdere med trådløs lading og USB-kabel for de som skal på lange turer. Det finnes både enklere versjoner med kun plass til telefon og større mobilholdere med funksjon som en lommebok.

Mobilholdere

Mobilholdere

Revitaliser kjøreopplevelsen med den beste mobilholderen for motorsykkel: Et essensielt tilbehør for navigasjon, kommunikasjon og underholdning på veien. Oppdag de mest pålitelige og brukervennlige modellene for å holde telefonen sikker og tilgjengelig under alle dine MC-eventyr

Quad Lock står ut som markedsleder innen mobilholdere for motorsykkelentusiaster. Med sitt revolusjonerende to-punkts låsesystem tilbyr det uovertruffen stabilitet og sikkerhet for din smarttelefon, selv under de mest krevende kjøreforholdene. Den er kompatibel med et bredt spekter av smarttelefonmodeller, og dens allsidige monteringsløsninger passer til nesten enhver motorsykkel. Dens brukervennlige design gjør det enkelt å feste og fjerne telefonen, noe som er ideelt for navigasjon, musikkstyring og tilgang til viktige anrop under kjøreturen.

Interphone mobilholdere tilbyr også pålitelig ytelse, med robuste design som tåler tøffe kjøreforhold. Disse holderne er tilpassbare og brukervennlige, sikrer enkel tilgang til telefonens funksjoner og er ideelle for motorsyklister som verdsetter både funksjonalitet og holdbarhet.

Midland mobilholdere er kjent for deres solide konstruksjon og allsidighet. De er enkle å installere og justere, og passer til et bredt utvalg av motorsykkelmodeller og smarttelefonstørrelser. Dette gjør dem til et utmerket valg for de som søker en balanse mellom kvalitet og pris.

Vår guide hjelper deg å forstå de unike funksjonene og fordelene med hver av disse merkene, slik at du kan finne den mobilholderen som best passer dine behov og forbedrer din kjøreopplevelse. Enten det er for navigasjon, kommunikasjon eller underholdning, vil den rette mobilholderen fra Interphone, Quad Lock eller Midland forvandle måten du interagerer med din mobiltelefon på motorsykkelen.

Verdt å merke seg: 

  • Quad Lock fremheves for sitt innovative design og allsidighet.
  • Interphone og Midland blir også vurdert for deres robuste konstruksjoner og brukervennlighet.