Skinnjakker

Våre skinnjakker kommer både som casual og racing, med en høy sikkerhet som fellesnevner. Alle jakkene våre kommer med beskyttelse i albue og skuldre.

Casual mc-jakkene kommer i stilige design og gir deg følelsen av å ha på en vanlig jakke. Merkene som produserer denne typen skinnjakke er Richa, Sweep og Bullfighter.

Alpinestars er merket vårt for racing dresser og -jakker, med stilig design og trygghet på både vei- og banekjøring.

Filter
Nullstill
Sweep Union Dame Skinnjakke
Sweep Union Dame Skinnjakke
Tilbud
-30%

Sweep Union Dame Skinnjakke

Tekstiljakker

«Tekstiljakker til MC: Hvor beskyttelse og stil møtes»

Beskyttelse er essensielt når en kjører motorsykkel. Våre tekstiljakker er med dette derfor designet med fokus på din sikkerhet. De er laget av slitesterke materialer av høy kvalitet som er motstandsdyktige mot slitasje. Tekstiljakkene er utstyrt med CE-sertifiserte beskyttere på både skuldre, albuer og rygg, hvilket skal minimere risikoen for skader dersom en ulykke skulle skje. Vi tilbyr samtidig jakker med ekstra egenskaper som reflekterende detaljer, med den hensikt om å øke synligheten og dermed sikkerheten under de turene med dårligere lysforhold. Videre skal komfort en avgjørende faktor når en velger tekstiljakker for motorsykling, og vårt utvalg skuffer ikke. Tekstiljakkene er designet med fokus på bevegelsesfrihet og ventilasjon, noe som skal gi deg en behagelig kjøreopplevelse i de ulike værforholdene. Gjennom det brede sortimentet tilbyr de ulike jakkene alt fra justerbare stropper og borrelåslukninger som gir mulighet for best mulig passform, slik at du kan oppnå optimal komfort under turene dine. I tillegg til beskyttelse og komfort legger vi også vekt på stil. Med våre tekstiljakker kan du uttrykke din egen personlig stil når du kjører motorsykkel gjennom jakkenes unike og ulike design, farger og mønstre.