Skinnjakker

Våre skinnjakker kommer både som casual og racing, med en høy sikkerhet som fellesnevner. Alle jakkene våre kommer med beskyttelse i albue og skuldre.

Casual mc-jakkene kommer i stilige design og gir deg følelsen av å ha på en vanlig jakke. Merkene som produserer denne typen skinnjakke er Richa, Sweep og Bullfighter.

Alpinestars er merket vårt for racing dresser og -jakker, med stilig design og trygghet på både vei- og banekjøring.

Skinnjakker
Filter
Nullstill
Sweep Union Dame Skinnjakke
Sweep Union Dame Skinnjakke
Tilbud
-20%

Sweep Union Dame Skinnjakke

Richa Toulon Skinnjakke Grå
Richa Toulon Skinnjakke Grå
Tilbud
-20%

Richa Toulon Skinnjakke Grå

Skinnjakker

«Skinnjakker til MC: Stilig beskyttelse for trygg kjøring»

Vårt store utvalg av skinnjakker til MC er der hvor sikkerhet møter stil og komfort. Våre MC-jakker i skinn er designet med et fokus på funksjonalitet, holdbarhet og sikkerhet. Fordi vi forstår betydningen av å ha rikelig og riktig beskyttelse når du er ute på veien, tilbyr vi derfor nøye utvalgte skinnjakker som oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene. Våre skinnjakker er utstyrt med viktige sikkerhetsegenskapene beskyttelser på skuldre, albuer og rygg for å gi deg den beskyttelsen du måtte trenge dersom en ulykke skulle inntreffe. Vi har samtidig lagt vekt på de mindre, men viktige detaljene som sterke glidelåser, justerbare knapper og pustende materialer for å sikre en mer behagelig og tilpasset passform. Hos oss finner du også et bredt spekter av skinnjakker som skal passe de mange ulike kjørestiler og preferanser. Enten du foretrekker en klassisk og tidløs skinnjakke eller en mer trendy og moderne stil, har vi noe for alle. Videre er våre MC-jakker laget av førsteklasses skinn av høy kvalitet, som skal gi deg den komforten og holdbarheten du er ute etter. Med forskjellige design, farger og størrelser kan du finne den perfekte skinnjakken som passer din personlige stil og preferanser.