Åpningshjelm

Den hybride løsningen mellom hel- og halvhjelm kalles åpningshjelm. Frontpartiet til hjelmen kan løftes opp, og har da funksjonen som en halvhjelm.

Hjelmen på bildet finner du her! 

Åpningshjelm er for deg som ønsker en mer praktisk mc-hjelm, og ønsker å ta en prat uten å måtte dra av seg motorsykkelhjelmen. Åpningshjelmene kommer i tre merker: LS2, Scorpion og Simpson. Det finnes ulike modeller med ulike design og mulighet til å bytte til fargede visirer. Motorsykkelhjelmene har skall som varierer mellom HPTT, HPFC og fullkarbon.

Åpningshjelm
Filter
Nullstill

Dette behøver du å vite om åpningshjelmer

Optimal sikkerhet og stil med åpningshjelm til MC - En komplett guide:

Utforsk vårt omfattende utvalg av åpningshjelmer til motorsykler som kombinerer maksimal sikkerhet med stil. Vår guide gir deg nyttig informasjon om funksjoner, materialer og valgkriterier for å hjelpe deg med å finne den perfekte åpningshjelmen som passer dine behov. Les videre for å oppdage hvorfor våre kvalitetsprodukter er det ideelle valget for motorsykkelentusiaster.

En åpningshjelm til MC er en essensiell del av motorsykkelsikkerhet som tilbyr både beskyttelse og komfort. Enten du er en erfaren motorsyklist eller nybegynner, er det viktig å investere i en pålitelig hjelm som oppfyller de nødvendige sikkerhetsstandardene. Vår kategori med åpningshjelmer tilbyr et bredt utvalg av produkter som dekker ulike stiler, design og prisklasser.

  1. Sikkerhet først: Sikkerheten til motorsyklister bør alltid være førsteprioritet. Våre åpningshjelmer er konstruert med høykvalitetsmaterialer som gir overlegen støtdemping og beskyttelse i tilfelle av uhell eller kollisjoner. Vi tilbyr produkter som er sertifisert etter de nyeste sikkerhetsstandardene, slik at du kan kjøre med trygghet og ro i sinnet.

  2. Design og stil: Vi forstår at utseendet er viktig for mange motorsykkelentusiaster. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av åpningshjelmer som kombinerer sikkerhet med estetikk. Enten du foretrekker en klassisk, sporty eller moderne stil, har vi alternativer som passer til enhver smak. Vårt sortiment inkluderer forskjellige farger, grafiske mønstre og tilpasningsmuligheter, slik at du kan uttrykke din personlige stil på veien.

  3. Komfort og funksjonalitet: En god åpningshjelm bør ikke bare tilby sikkerhet og stil, men også komfort under lange kjøreturer. Våre produkter er designet med fokus på passform, ventilasjon og støyreduserende egenskaper. De justerbare stroppene og polstringen sikrer en behagelig og skreddersydd passform for maksimal komfort. Du kan også forvente funksjoner som solskjerming, ventilasjonssystemer og utskiftbare indre fôr for å tilpasse hjelmen etter dine preferanser.

  4. Valgkriterier: Når du velger en åpningshjelm til MC, er det viktig å vurdere flere faktorer. Vårt utvalg guider deg gjennom viktige valgkriterier som størrelse, vekt, sikkerhetsgodkjenning og visirtype. Vi gir også råd om hvordan du tar vare på hjelmen