Kevlar® Jakker

Kevlar® Jakker er dagens mest populære mc-jakke, grunnet det stilrene designet som er tilpasset hverdagen både på og av motorsykkelen. Kevlar® er et polymermateriale som er et av verdens mest slitesterke materialer.

Kevlar® Jakkene er til bruk på den varmere tiden av året, med variasjon i hvor luftige og tett mc-jakken er. Våre merker er Bullfighter, Richa, Alpinestars og Sweep. Disse mc-jakkene kommer i et bredt utvalg av modeller, farger og design slik at det er noe for alle sin stil!

Filter
Nullstill

Kevlar Jakker

«Kevlar® Jakker for holdbar beskyttelse og stilfull komfort»

 

 

Vårt utvalg innen kevlarjakker er designet med fokus på både sikkerhet og stil for motorsyklister. Med den nyeste teknologien og materialene er disse jakkene perfekte for enhver MC-entusiast som ønsker en holdbar beskyttelse uten å gå på kompromiss med stil og komfort. Våre kevlarjakker er laget av kevlarfibre av høy kvalitet, hvilket er kjent for sin ekstreme styrke og motstandsdyktighet mot slitasje. Denne avanserte konstruksjonen sikrer at du får rikelig med beskyttelse i tilfelle en ulykke skulle skje på veien. Kevlar har samtidig en evne til å motstå slitasje og punktering, noe som gjør disse jakkene ideelle for motorsyklister som trenger å beskytte seg selv mot eventuelle skader. Videre har vi et svært bredt utvalg av ulike design og farger som skal passe enhvers stil og preferanser. Med deres «casual look» og behagelige passform kommer våre kevlarjakker utstyrt med flere lommer og romslige oppbevaringsmuligheter, slik at du enkelt kan ha med deg eiendelene dine på farten. Enten det er telefonen din, lommeboken eller nøklene, kan du være trygg på at de vil være trygt bevart i jakken din. Kjøp din kevlarjakke hos oss for å oppleve den ultimate kombinasjonen av sikkerhet og stil både av og på motorsykkelen din.