Skinnbukser

Vi har en rekke skinnbukser av merkene Bullfighter, Sweep og Alpinestars.

Skinnbuksene som er produsert av Sweep og Bullfighter, passer for deg som ønsker en stilig og tøff look på motorsykkelen. Skinnbuksene er lagd av mykt og slitesterkt skinn for komfort og trygghet. Vi har både helårsbukser og skinnbukser som er ment for varmere sommerdager.

Alpinestars sine skinnbukser er tilpasset for deg som driver med racing, og ønsker stilig design og sikkerhet på både vei- og banekjøring.

Skinnbukser
Filter
Nullstill
Sweep Bella Dame Skinnjeans
Sweep Bella Dame Skinnjeans
Tilbud
-25%

Sweep Bella Dame Skinnjeans

Skinnbukser

«Skinnbukser til motorsykkel: Stilig beskyttelse for motorsykkelentusiaster»

Våre skinnbukser er spesiallaget for MC-entusiaster på en slik måte at de tilbyr en kombinasjon av robust beskyttelse og komfort. Fordi sikkerhet er av største betydning for oss har derfor skinnbuksene en hel del beskyttelsesegenskaper. De er utstyrt med CE-godkjente knebeskyttere og forsterkede områder på hofter og sete, hvilket gir ytterligere beskyttelse ved eventuelle uhell på veien. Dette gjør at du kan fokusere på trygg kjøring, uten bekymring for din personlige sikkerhet. Videre er skinnbuksene laget av ekte skinn i høy kvalitet. De gir da med dette ikke bare en enestående holdbarhet, men også en tidløs, klassisk og tøff stil. Enten du er en erfaren MC-rytter eller bare er i ferd med å utforske denne spennende verdenen, er våre skinnbukser det ideelle valget for deg. Fordi buksene er den perfekte kombinasjon mellom sikkerhet, komfort og stil, vil du med disse buksene være klar for nye eventyr på veien.