Gore-Tex® Hansker

Gore-Tex® hanskene våre fra Richa er kjent for sin kvalitet og pålitelige beskyttelse i krevende værforhold. Hanskene er lagd med Gore-Tex® membraner som gjør hansken både vind- og vanntett, samtidig som hansken opprettholder god ventilasjon. MC-hanskene er lagd med slitesterke materialer, forsterkede paneler og polstring for å beskytte hendene.

Gore-Tex® hanskene kommer i varierende grad med innerfôr, slik at du kan finne den hansken som passer ditt behov og bruksområde best!

Gore-Tex® Hansker
Filter
Nullstill

Gore-Tex Hansker

«Gore-Tex® Hansker til MC: Optimal beskyttelse og komfort»

Gore-Tex hanskene våres er spesielt designet for dere MC-entusiaster som verdsetter både beskyttelse og komfort under turene, da våre hansker i Gore-Tex er laget av førsteklasses materialer som sikrer optimal beskyttelse for hendene dine. De er utstyrt med forsterket knokebeskyttelse og polstring på spesielt utsatte steder, slik at hendene dine holdes trygge ved eventuelle uhell eller fall. Videre sikrer teknologien bak disse hanskene vanntette, pustende og vindtette funksjoner, slik at du kan nyte motorsykkelturene uansett værforhold. Samtidig gir det ergonomiske designet deg en perfekt passform og god fingerfølsomhet, slik at du har full kontroll over kjøringen. Med deres slitesterke konstruksjon og avanserte værbeskyttelse kan du stole på at hendene dine holder seg varme og tørre gjennom enhver tur. Vår kolleksjon inkluderer også en hel del ulike stiler og størrelser, slik at du kan finne den perfekte passformen som passer dine behov og preferanser. Kjør trygt og komfortabelt med våre motorsykkelhansker i Gore-Tex.