Pakketilbud

En rekke pakkeløsninger for deg som enten ønsker et pakketilbud for deg selv eller noen andre. Vi har ulike sammensatte og fornuftige gavepakker, startpakker for deg som trenger alt og vaskepakker til å rengjøre motorsykkelen. 

Her kan du spare penger ved å utnytte de ulike pakketilbudene når du skal kjøpe alt du trenger og ønsker til din mc-hverdag. Pakketilbud er spesielt perfekt for deg som er ny i motorsykkelverdenen og skal ta motorsykkellappen!

Pakketilbud

Pakketilbud

Ofte stilte spørsmål & svar

Hva trenger jeg av klær for å ta MC-lappen?

Når du tar MC-lappen, trenger du riktig motorsykkelutstyr for å være trygg. Du må ha en CE-godkjent hjelm, hansker, jakke, bukser og sko. Disse gir beskyttelse for hodet, hendene, overkroppen og bena. Du kan også trenge en intercom for å kommunisere med den du øvelseskjører med. Ryggskinne anbefales, selv om det ikke er påbudt. Hvis du øvelseskjører privat med noen du kjenner, må dere bruke en refleksvest med stor rød L for å være synlig som nybegynner.

 

Hvor mye koster fullt sett mc-klær?

Prisen på et fullt sett med MC-klær kan variere avhengig av merke, kvalitet og spesifikasjoner. Hvis du kjøper en startpakke som inkluderer alt du trenger, kan prisen ligge fra 5.490,- og oppover mot 5.990,-. Prisen avhenger av hvilke typer MC-klær som er inkludert. Hvis du velger å kjøpe individuelle klær utenfor en startpakke, kan prisen typisk ligge mellom 8.000,- og 10.000,- for et komplett sett med mc-klær. Husk at prisen kan variere avhengig av tilleggsfunksjoner, materialer og merker du velger. Det anbefales alltid å velge klær av god kvalitet som oppfyller de nødvendige sikkerhetsstandardene for å sikre din personlige sikkerhet på veien.