Vask, Nøkkelringer og Gavekort

Det finnes en rekke tilbehør som er perfekt for deg som motorsyklist. Her har vi rengjøringsprodukter for å ta vare på motorsykkel og mc-utstyr, og gavekort for deg som ønsker å overraske noen. Vi har også kule og motorsykkelrelaterte nøkkelringer og guardian bells, dersom du er litt ekstra!

Ikke glem å sjekk ut sommer-produktene våre for å være best rustet til sommeren!

Vask, Nøkkelringer og Gavekort

Diverse

Ofte stilte spørsmål & svar

Hvordan vasker jeg motorsykkelklær?

Når du skal vaske motorsykkelklær, er det viktig å følge de spesifikke instruksjonene som finnes på etiketten inne i klærne. Generelt sett kan du følge disse trinnene for å vaske motorsykkelklær:

Sjekk instruksjoner: Før du vasker motorsykkelklær, må du lese og følge produsentens spesifikke vaskeinstruksjoner som finnes på etiketten. Dette vil sikre at du bruker riktig temperatur, vaskeprogram og eventuelle spesielle forholdsregler.

Fjern beskyttere: Ta ut alle avtakbare beskyttelsesinnlegg, som knokebeskyttere, albuebeskyttere og skulderbeskyttere, i henhold til produsentens instruksjoner. Noen beskyttere kan ha egne vaskemetoder eller kan ikke vaskes i det hele tatt.

Forbered klærne: Lukk alle glidelåser og fest alle borrelåser for å forhindre at de skader klærne under vask.

Vask på riktig temperatur: Følg produsentens anbefalte temperatur for vask. For tekstilklær kan det være en god idé å bruke en skånsom syklus med kaldt eller lunkent vann.

Bruk passende vaskemiddel: Bruk et mildt vaskemiddel som er egnet for tekstiler. Unngå sterke blekemidler, tøymykner eller skyllemidler, da disse kan skade klærne eller redusere deres beskyttende egenskaper.

Håndvask: Hvis du vasker for hånd, sørg for å forsiktig massere og skylle klærne.

Tørking: Lufttørk motorsykkelklærne ved å henge dem opp eller legge dem flatt på et tørkestativ. Unngå å bruke tørketrommel, da varmen kan skade klærne eller forårsake krymping.

 

Hvilke ørepropper bør man bruke når man kjører motorsykkel?

No-Noise ørepropper brukes for ørebeskyttelse for motorsykkelkjøring. No-Noise ørepropper er utviklet for å redusere støy og beskytte ørene mot skadelige lydnivåer som kan oppstå under kjøring.

Når du kjører motorsykkel, er det vanligvis mye støy fra på motorlyd, vindstøy og trafikklyder. Langvarig eksponering for høye lydnivåer kan føre til hørselsskader. Her er noen grunner til hvorfor man bør vurdere å bruke No-Noise eller lignende ørepropper under motorsykkelkjøring:

Hørselssikkerhet: Motorsykkelkjøring kan generere høye lydnivåer som kan være skadelige for hørselen. Ved å bruke No-Noise ørepropper kan du redusere støyen og beskytte ørene mot potensielle skader.

Komfort og fokus: Redusert støy gjør det lettere å opprettholde konsentrasjonen og fokusere på veien. Det kan bidra til å redusere tretthet og øke oppmerksomheten, noe som er viktig for sikker kjøring.

Kommunikasjon: No-Noise ørepropper kan også bidra til å filtrere ut uønsket støy og forbedre muligheten til å kommunisere med medpassasjerer eller andre kjøretøy i trafikken.

 

Hva trenger jeg for å vaske motorsykkelen?

For å vaske motorsykkelen med Muc-Off, trenger du følgende produkter: Muc-Off Bike Cleaner for å fjerne smuss, Muc-Off Degreaser for å fjerne olje og fett, Muc-Off Chain Cleaner for å rengjøre kjeden, og Muc-Off Motorcycle Protectant for å gi beskyttelse mot smuss og korrosjon. Bruk disse produktene i henhold til instruksjonene på emballasjen for å rense og beskytte motorsykkelen din.

 

Hvordan rense og smøre kjedet på sykkelen?

Det anbefales å rense og smøre kjedet jevnlig for å opprettholde riktig drift og forlenge levetiden til både kjedet og tannhjulene. For å vaske og smøre kjedet på motorsykkelen med Muc-Off-produkter, trenger du følgende:

Muc-Off Chain Cleaner: Dette er et spesialisert rengjøringsmiddel som fjerner smuss, olje og gammelt smøremiddel fra kjedet. Spray Chain Cleaner jevnt på kjedet, la det virke i noen minutter, og bruk deretter en kjedebørste for å skrubbe og løsne skitten. Skyll kjedet grundig med vann og tørk det godt.

Muc-Off Chain Lube: Etter at kjedet er rent og tørt, bruker du Muc-Off Chain Lube for å smøre det. Påfør kjedesmøring jevnt på innsiden av kjedet mens du roterer hjulet og sørg for å få god dekning på alle ledd. La smøremiddelet tørke i noen minutter før du kjører sykkelen.

Disse to produktene er de essensielle Muc-Off-produktene for å vaske og smøre kjedet på motorsykkelen din. Følg instruksjonene på emballasjen for å få best mulig resultat og for å sikre optimal kjedeytelse og levetid.