Tekstilbukser

Tekstilbukser er for motorsyklistene som kjører i ulike værforhold. Vi har tekstilbukser for både sommer og vinter, og noen som er tilpasningsdyktige for både varme og kalde dager. MC-buksene er produsert av polyester, cordura eller av en kombinasjon av disse to tekstilmaterialene.

Tekstilbuksene kommer i merkene Bullfighter, Richa, Alpinestars og Sweep. Tekstilbuksene kommer i en rekke ulike design, egenskaper og passformer, slik at du kan finne den riktige tekstilbuksa for deg!

Tekstilbukser
Filter
Nullstill
Sweep Outback Pakke
Sweep Outback Pakke

Sweep Outback Pakke

Richa Pro Pakke
Richa Pro Pakke

Richa Pro Pakke

Tekstilbukser

«Beskyttende og komfortable tekstilbukser til MC»

Uansett om du er en erfaren motorsyklist eller akkurat har begynt å utforske motorsykkelverdenen, har vi de perfekte buksene for deg. Gjennom vårt omfattende utvalg av tekstilbukser vil du finne bukser kombinert med avansert teknologi, førsteklasses materialer og stilfullt design for å sikre maksimal komfort og beskyttelse under dine kjøreturer. Fordi vi forstår at sikkerheten er avgjørende, er vårt utvalg av tekstilbukser for MC designet for å imøtekomme behovene til enhver fører. Derfor er buksene våre utstyrt med høytytende beskyttelsesfunksjon som CE-godkjente kne- og hoftebeskyttere, med slitesterke og værbestandige materialer som er egnet for ulike værforhold. Uansett om det er solskinn eller kjølig temperaturer vil buksene våre holde deg komfortabel og beskyttet, da det pustende stoffet sikrer at du holder deg tørr og avkjølt, mens det vanntette laget holder deg tørr under regnvær. Videre kommer tekstilbuksene i svært mange ulike stiler og farger, slik at du kan finne den perfekte buksen som passer din personlig stil og preferanser - uavhengig om du ønsker en klassisk eller mer moderne stil. Våre tekstilbukser er samtidig tilgjengelig i ulike størrelser og passformer, slik at du kan sikre deg den riktige passformen og komfort. Vi har også et bredt utvalg av både herre- og damemodeller som er spesifikt designet for å kunne passe til de ulike kroppsformer og størrelser. Med fokus på sikkerhet, komfort og kvalitet er våre bukser ideelle for enhver fører som ønsker å kombinere stil og beskyttelse på veien.