MC-Støvler

Vi har et stort utvalg av mc-sneakers, touringstøvler og racingstøvler, som kommer i merkene Falco, Richa, Bullfighter og Alpinestars.

Motorsykkelskoene kommer i ulike design og passform, med ulike egenskaper for ditt behov. Her vil du finne dine nye MC-støvler enten om du ønsker deg ordentlige touringstøvler eller lette sommerlige mc-sko!

MC-Støvler

MC-Sko

Ofte stilte spørsmål & svar

Er MC-sneakers like trygt som MC-støvler?

Både MC-sneakers og MC-støvler er trygge valg avhengig av kjøreforholdene og personlige preferanser. Begge alternativene er CE-godkjente og tilbyr beskyttelse. MC-sneakers er ofte mer komfortable og har et mer hverdagslig utseende, og har forsterkninger på utsatte områder som ankler og hæler. Imidlertid gir høye MC-støvler i robuste materialer som lær eller syntetiske materialer litt mer beskyttelse, da de dekker en større del av foten og leggen. De har ekstra forsterkninger på tær, hæler og ankler og gir derfor en ekstra beskyttelse i tilfelle uhell eller krasj. Derfor kan man si at høye MC-støvler er litt tryggere enn lave MC-sneakers, da de gir bedre dekning av foten og leggen. Det er viktig å velge fottøy som passer til kjøreforholdene, kjørestilen og dine personlige preferanser.

 

Er MC-støvler vanntette?

Ingen MC-sko er 100% vanntette, men varierer i graden av vannavvisende egenskaper. De fleste moderne MC-sko er utstyrt med vannavvisende materialer og belegg for å holde deg tørr under moderat regn eller fuktighet. Noen MC-sko kan også ha en Gore-Tex-membran, som er kjent for sin høye vannavvisende evne og pusteevne. Gore-Tex-membranen har en spesifikk vannsøyle på minst 28 000 mm, noe som gjør den svært effektiv i å holde deg tørr under varierte værforhold. Det er imidlertid viktig å merke seg at ulike produkter kan variere i vannsøyle avhengig av kvaliteten på materialene og behandlingen de har gjennomgått. Derfor kan noen MC-sko være mer egnet for lett regn eller fuktighet, mens andre kan være mer pålitelige under kraftig regn eller dårligere værforhold.

Det finnes også MC-Støvler og -sko som er ment for varmere tider, og disse er produsert med ventilerende og pustende materialer. De er da ikke vannavvisende-

 

Hvilke MC-sko bør jeg bruke på sommeren?

På sommeren kan MC-sneakers være et godt valg for motorsykkelkjøring. MC-sneakers er vanligvis laget av lette og pustende materialer som tillater luftgjennomstrømning og bidrar til å holde føttene kjølige og komfortable i varmt vær. De har ofte forsterkninger på utsatte områder som ankler og hæler for å gi en viss grad av beskyttelse. MC-sneakers kombinerer stilen og komforten til vanlige sneakers med tilleggsbeskyttelse som er spesifikt utviklet for motorsykkelkjøring.