Størrelsesguide

NB! Er du i tvil om størrelsen du velger så skriv gjerne høyde & vekt i kommentarfeltet når du bestiller!

Produktets størrelsesguide

strguide.jpg

Alle våre merker og deres tilhørende produkter er forskjellige i størrelsen. Vi markerer derfor alle produktene på nettsiden med disse ulike symbolene, som forteller om produktet er liten, vanlig eller stor i størrelsen. Bare se nederst på nettsiden under hvert produkt.

Det er mange faktorer som må tas hensyn til ved valg av motorsykkelklær, som for eksempel plass til ryggskinne eller varme klær under. Det er også viktig med god bevegelighet og plass til luftstrøm for å redusere kulde på kjøligere dager. 

Motorsykkelklær som er ment til bruk på sommeren trenger man ikke å ha tykke klær under, i motsetning til den kalde tiden av året der man trenger å varmere klær under MC-jakke og -bukse. Er du en frysen person som trenger mye klær kan det være fornuftig å gå opp en størrelse, slik at varmen og tryggheten er på plass samtidig som du føler deg komfortabel og bevegelig. 

Størrelsesguide - Herre

størrelsesguide herre.jpg

 

Størrelsesguide - Dame

størrelsesguide dame.jpg

 

Størrelsesguide for MC-hjelm

strguidehjelm.jpg

MC-Hjelm er det viktigste utstyret du bruker når du kjører motorsykkel. For å være tryggest mulig hvis uhellet er ute er det viktig med en hjelm med riktig passform. Hvis du bestiller MC-hjelm i posten anbefaler vi deg at du tar denne sjekklista her for å vite om du har bestilt riktig størrelse og passform:

  1. Mc-hjelmen skal dras av/på bakfra på hodet, men forfra derimot skal det ikke være mulig.
  2. Når mc-hjelmen er på skal det ikke være mulig å bevege til sidene og den bør sitte litt trangt rundt kinnene, grunnet at putene i mc-hjelmen vil utvides litt etter bruk.
  3. Det skal kun være ett jevnt trykk rundt hodet, så kjenn etter om mc-hjelmen strammer på noen vonde punkter.

 

Størrelsesguide for MC-hansker

strguidehansker.jpg

Valg av størrelse på MC-hansker er viktig å ha riktig, for ytelsen og komforten og utnyttelse av MC-hanskens egenskaper.

Det finnes ulike typer MC-hansker som er laget av ulikt materiale. Skinnhansker er lagd av et naturmateriale som tilpasser seg etter passform og temperatur, og derfor gjør det ikke noe om ubrukte skinnhansker sitter veldig tettsittende på hendene.

Helårshansker av Gore-Tex og tekstil derimot bør ha mer rom og luft mellom hendene og hansken. Grunnet at dette er MC-hansker ment for kjølige dager, og da ønsker man tilgang til luftstrømmer i hansken som vil redusere kulda. 

 

Sammenheng mellom størrelser

Sammenhengstørrelser.jpg