MC-Hansker

MC-Hansker er noe av det viktigste mc-utstyret du kan ha på deg. Det er derfor viktig å ha motorsykkelhansker som gir deg trygghet og opprettholder komforten du trenger for å gjøre det du liker best - å kjøre motorsykkel!

Vi har MC-hansker fra Bullfighter, Sweep, Richa, LS2 og Alpinestars. Vi har en rekke ulike hansketyper, blant annet skinnhansker, mesh-hansker, Gore-Tex® hansker og racinghansker. Uavhengig hva slags mc-hanske du trenger for å dekke dit behov på veien, har vi det!

MC-Hansker

MC-Hansker

Ofte stilte spørsmål & svar

Hvordan velge riktig mc-hansker?

For å velge riktig passform på en motorsykkelhanske, kan du følge disse tipsene:

  1. Mål hånden din for å sammenligne med størrelseskartene til produsenten. Bruk et målebånd for å måle omkretsen eller diameteren av hånden din rundt det bredeste punktet.
  2. Sjekk produsentens størrelseskart og velg riktig størrelse.
  3. Når du prøver hansken må du sikre deg om at den er tettsittende, men ikke for stram eller begrensende.
  4. Sjekk fingerlengden, og om de utfyller hansken godt. Det er også viktig at hansken går over håndleddet.
  5. Sjekk håndleddsjusteringen for å sikre en trygg og komfortabel passform.

 

Når bruker man sommerhansker?

Sommerhansker bør brukes når temperaturen er høy og du forventer å kjøre under varme værforhold. Disse hanskene er spesielt utviklet for å gi komfort og beskyttelse i varmt vær. De er laget av pustende materialer som tillater god luftsirkulasjon og bidrar til å holde hendene kjølige. Sommerhansker er vanligvis lettere og tynnere enn vinterhansker, noe som gir bedre fingerferdighet og følelse på kontrollene. De er også mer fleksible, noe som gir bedre bevegelse. Ved å bruke sommerhansker kan du opprettholde både komfort og sikkerhet på motorsykkelen på varme dager med 15 grader og oppover.

 

Er tekstilhansker like sterke som skinnhansker til MC?

Tekstilhansker og skinnhansker har forskjellige egenskaper når det gjelder styrke og beskyttelse på motorsykler. Skinnhansker er tradisjonelt sett som det sterkeste og slitesterke, og de tilbyr god beskyttelse friksjonsskader. Skinnmaterialet er naturlig sterkt og former seg etter hånden over tid, noe som gir bedre passform og komfort. På den andre siden kan moderne tekstilhansker også være svært sterke og beskyttende, med forbedringer i holdbarhet og slitestyrke. Tekstilhansker kan ha forsterkninger og CE-godkjente beskyttere på utsatte områder. Valget mellom tekstil- og skinnhansker avhenger av personlig preferanse, komfort og bruksområde, så det er viktig å velge et par som oppfyller dine sikkerhetsbehov og passer godt til hånden din for å gi nødvendig beskyttelse og komfort under motorsykkelkjøring. Oppsummert kan tekstilhansker være like sterke som skinnhansker, avhengig av mc-hanskens produksjon.