Gore-Tex® Jakker

Gore-Tex® Jakkene våre fra Richa er vannavvisende og pustende motorsykkelklær. MC-jakkene er produsert med en tynn membran, som transporterer bort fukt og hindrer vann i å komme inn i tekstilmaterialet. 

Gore-Tex® Jakkene er perfekt for deg som kjører lange turer i all slags vær, for en best mulig kjøreopplevelse. Vi har Gore-Tex® Jakker med ulike egenskaper for ditt behov på veien.

 

Gore-Tex® Jakker
Filter
Nullstill

Gore-Tex Jakker

«Gore-Tex® Jakker for motorsykler: Hold deg tørr og beskyttet i alle værforhold»

Vår Gore-Tex® jakker er designet med materialer av høyest kvalitet. Gore-Texens membran er vannavvisende samtidig som den tillater god pusteevne, slik at du kan holde deg tørr, beskyttet og komfortabel under alle de ulike værforholdene. Uavhengig om det regner, snør eller blåser, kan du være trygg på at våre Gore-Tex-jakker gir optimal beskyttelse. Jakkene er videre utstyrt med avanserte funksjoner som justerbare innstrammninger, glidelåser og ventilasjonsåpninger, slik at du kan tilpasse jakken etter dine egne preferanser og det gjeldende været. Uansett om du foretrekker en sporty, urban eller klassisk stil, så vil du finne den Gore-Tex-jakken som passer perfekt til din smak og personlighet. Sørg for å være godt forberedt for enhver kjøretur gjennom vårt store utvalg av Gore-Tex og opplev den ultimate kombinasjonen av funksjonalitet, holdbarhet og stil.