Diverse Yttertøy & Undertøy

Her har vi alt av klær som passer bra over eller under mc-klær, som gjør mc-hverdagen mer praktisk og stilfull. Det er også CE-godkjente barneklær for de som vil ta med seg barna på en trygg og opplevelsesrik motorsykkeltur.

Vi har alt fra undertøy og regntøy til solbriller og ulike vester til din neste kjøretur!

Diverse Yttertøy & Undertøy

Klær

Ofte stilte spørsmål & svar

Hva bør man bruke under motorsykkelklær?

Når du kjører motorsykkel, spesielt under kjøring i kjøligere vær, kan det være lurt å ha riktig undertøy under motorsykkelklærne for å holde deg varm og komfortabel. Vindtett undertøy er en god løsning for å beskytte deg mot kulde og vind.

 

Finnes det regntøy til når man kjører motorsykkel?

Ja, vi har regntøy som kan brukes under motorsykling. Vårt regntøy er designet for å brukes utenpå dine vanlige MC-klær og gir ekstra beskyttelse mot regn og fuktighet. Vi tilbyr både 2-delte og heldresser som kan tilpasses ulike værforhold. For racing har vi spesialisert regntøy som passer over racingsutstyr. Regntøyet er nødvendig for å holde deg tørr og komfortabel under dårlig vær.

 

Er solbrillene godkjente?

Solbrillene vi tilbyr er UV-godkjente, noe som betyr at de gir tilstrekkelig beskyttelse mot skadelige UV-stråler fra solen. UV-beskyttelse er viktig for å beskytte øynene mot potensielle skader forårsaket av UV-A- og UV-B-stråler. Våre solbriller er spesifikt utformet for å filtrere ut disse skadelige strålene og gi deg trygg og pålitelig UV-beskyttelse. Du kan derfor bruke våre solbriller med tillit og vite at øynene dine er godt beskyttet mot solens skadelige stråler.