Kevlar® Bukser

Kevlar® Bukser har blitt en trendy mc-bukse, grunnet det stilrene designet som er tilpasset hverdagen både på og av motorsykkelen. Kevlar® er et polymermateriale som er et av verdens mest slitesterke materialer. Våre merker er Bullfighter, Richa og Sweep.

Bruksområdet til Kevlar® Buksene er den varmere tiden av året på sommeren, siden de er tynne og luftige i tekstilmaterialet. Kevlar® Buksene våre består av et bredt utvalg av modeller, farger, passform og design, slik at det er noe for alle!

Kevlar® Bukser
Filter
Nullstill

Kevlar Bukser

«Kevlar® Bukser til MC: Ekstrem beskyttelse og stil på to hjul»

 

Velkommen til vårt utvalg av kevlar bukser til motorsykkel, hvor sikkerhet og stil møtes på en imponerende måte. Våre kevlarbukser er spesielt utviklet for å gi førsteklasses beskyttelse under kjøring, da kevlar som et av de sterkeste materialene som finnes gir deg enestående slitestyrke og motstand ved eventuelle ulykker. Med ekstra forsterkning på utsatte områder som knær og hofter, kan du være trygg på at du vil være svært godt beskyttet. Enten du er en erfaren motorsyklist eller en nybegynner, er disse buksene en essensiell del av din sikkerhetsrustning. Med våre kevlarbukser blir du ikke bare svært godt beskyttet, da vi også tilbyr et bredt spekter av ulike passformer, stiler og farger. Fordi vi forstår viktigheten av å se bra ut på sykkelen, har vi derfor valgt de buksene som kombinerer morderne designelementer med funksjonalitet. Vårt utvalg inkluderer dermed buksene justerbare stropper og elastiske paneler for å sikre optimal passform og komfort under kjøring. Sikkerhet, stil og komfort er med dette våre viktigste fokusområder når det gjelder kevlarbukser til MC. Gjennom vårt brede sortiment og buksenes kvalitetsegenskaper kan du være trygg på at du tar de riktige valgene når det gjelder din personlige sikkerhet. Uavhengig om du foretrekker en klassisk eller mer trendy stil vil våre kevlarbukser gi deg den looken du ønsker, uten å gå på kompromiss med sikkerheten.