Intervju med Norges største MC-Avis

Bullfighter i Oslo utvider med egen outlet-avdeling:

- Viktig å være fremoverlent

Bullfighter AS ble etablert av Kåre Høyer i 1990. Nå er det sønnen Bjørn Edsem Høyer som styrer butikken. Bullfighter har to egne butikker som ligger på Alnabru i Oslo og Liertoppen Kjøpesenter nær Drammen. De har også et stort forhandlernett i Norge.

Bullfighter Kasse.jpg
Bjørn Høyer (t.v.) med selger Espen Eriksen 

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik

​​

Da jeg var innom i slutten av april kunne Bjørn ønske meg velkommen til en helt ny utstyrsavdeling der de vil fokusere på pallesalg og outlet.

På Alnabru har de nå tilsammen 1000 kvadratmeter der butikklokalet er opp mot 400 kvadratmeter. De hadde nettopp fått inn containere med 2500 hjelmer, og av disse var 1500 pakket og sendt til butikker og nettkunder.

20200430_105053.jpg
Bullfighter er desidert en av norges største MC-butikker. 

Jeg spør Bjørn om hva de har gjort angående Corona-situasjonen. – Vi har tilbudt fri frakt og retur i vår nettbutikken. Dette har virkelig slått an, og vi har hatt en oppgang på 3–400 % på nettet de siste ukene i forhold til i fjor. Da det ikke kan være så mange i butikkene om gangen, er vårt fokus å få kundene ”raskt inn og ut” uten å virke masende og stressende. Dette er noe kundene har stor forståelse for, sier en fornøyd Bjørn Høyer.

Han kan også fortelle at de aldri har hatt en så bra omsetning i arpril

noensinne:  – Det er viktig å være fremoverlent når en krise kommer, finne gode løsninger og ha fokus på salg, avslutter Bjørn intervjuet med.

Bullfighter har utenom egne merkevarer også import av merkevarer som LS2 hjelmer, Richa og Sweep kjøreutstyr, Falco støvler, Midland intercom med mye, mye mer. Sjekk utvalget på deres egen nettside bullfighter.no. De har også en stort utvalg for de som trenger flere ”X” i størrelsen i kjøreutstyr, som de kaller KINGSIZE, samt kjøreutstyr til barn.

20200430_105102.jpg
Den nye outlet-avdelingen finner du inne til venstre i butikklokalet.

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik