Større = Bedre

Bullfighter flytter til større butikk i Liertoppen!

21. april 2019 var det nyåpning av Bullfighter sin nye butikk på Liertoppen kjøpesenter. Butikken som er på 230 kvm ligger midt i senteret i andre etasje. I tillegg vil det også bli laget en egen MC-parkering ved inngangen med McDonald´s som ligger i første etasje.

Bullfighter liertoppen 5.JPG
Bullfighter har nå fått en ny butikk på 230 kvadratmeter i Liertoppen Kjøpesenter mellom Asker og Drammen.
(Bilde er fra 2 uker før offisiell åpningsdato)
Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik

Da vi kommer til butikken en onsdag ettermiddag, er det fullt fart i butikken. Vi treffer butikksjef Tommy Lychting-Flaa som styrer butikken.

Tommy er fra Kristiansand, men bor nå i Hokksund. Han har tidligere jobbet i forsvaret og kjører en H-D Road King. Tommy kan opplyse at de gir rabatter til flere MC-klubber.

Bullfighter liertoppen 3.jpg
Tommy viser oss noe av hjelmutvalget de har i den nye butikken. Storselgerne er blant annet åpningshjelmen LS2 Valiant og helhjelmen LS2 Vector.

Butikken er lys, og det er selvsagt en stor sittegruppe der det alltid er gratis kaffe og noe å bite i. – Det var utrolig kjekt at vi fikk tak i dette lokalet, forteller Tommy. – Før hadde vi et lokale på 90 kvadratmeter uten mulighet for lager, og jeg kjørte frem og tilbake til lageret i Oslo hver dag for å hente nye varer. Nå har vi et godt utvalg til MC-folket, og det er et lite lager som gjør at vi kan supplere med varer når det trengs.

Bullfighter AS ble startet av Kåre Høyer for over 25 år siden. Nå er det sønnen Bjørn Edsem Høyer som er daglig leder i firmaet. Hovedbutikken og lager ligger på Alnabru i Oslo, men de har også flere utstyrsbutikker i landet, samt flere forhandlere. Butikken i Liertoppen er en egeneid butikk og har hele utvalget som Bullfighter fører i Norge, som bl.a.

Bullfighter, Airoh, Alpinestars, Falco, LS2, Midland, Richa og Sweep.

Tommy viser oss også den nye kolleksjonen til Helite Air Bag som er i fronten når det gjelder sikkerhetsutstyr. Han kan fortelle at produktene har blitt godt mottatt, og at de nå også vil bli å finne i butikken i Oslo.
– Det er viktig at vi vet hva vi snakker om når kunder komme innom oss.
Jeg prøver alltid å teste flere produkter selv når jeg er ute og kjører, slik at vi kan gi de rette svarene. Alt handler om service, forståelse og kunnskap når det kommer til salg, forteller en engasjert Tommy.

Vi gleder oss til MC-parkering kommer og kan ta oss en burger nede ved Mc´D og så ta turen innom Tommy og gjengen i andre etasje.

Bullfighter liertoppen 4.JPG
F.v.: Mads Polsrød, Sander Thrygg og Tommy Lychting-Flaa foran bordet med kevlar bukser, som er blant de mest populære produktene i butikken i år.