Black Week tips og triks

Black Week 2022 - Hvordan få mest ut av tilbudene våres på MC-Klær - tips og triks 

 

Black Week-tilbud hos Bullfighter 

Start planleggingen nå!

Den største handleuka i året er ikke langt unna, for 21. november 2022 går nemlig startskuddet for Black Week! Det er delte meninger om denne svarte uka, men handler du smart kan Black Week være til god hjelp i en stadig vanskeligere økonomi. Handler du den MC-jakka, MC-buksa eller MC-hjelmen du trenger, som varer lenge, eller som du uansett skulle gått til innkjøp av, vil Black Week fungere som det skal! Ved å gi deg våre beste råd for hvordan man skal få mest ut av tilbudene våres, vil du kunne starte planleggingen allerede nå! Vi anbefaler deg å lage en egen "Black Friday Handleliste" slik at du ser hvor mye du sparer på produktene du har valgt deg ut. Handlelisten finner du under profil ikonet på nettsiden. 

 

Tips 1: Handle hjelmer under Black Week

Som motorsyklist er hjelmer en av de viktigste og beste kjøpene du kan gjøre! Nettopp fordi hjelmen står for mye av ens sikkerhet, koster dette vanligvis mer enn andre type produkter. Derfor kan du her gjøre et kupp! Ettersom levetiden på MC-hjelmer vanligvis ligger på mellom 2-5 år, avhengig av MC-hjelmens materialer, anbefaler vi å bytte ut hjelmen innenfor disse rammene for å være helt trygg på at hjelmen har størst mulig effekt ved ulykke. Les mer om våre hjelmtyper til MC- og deres individuelle egenskaper her.

 

Tips 2: Jeans for alle slags stiler og vær!

Vi elsker bukser! Mye av grunnen til det er at de alle er laget av vel gjennomtenkte og slitesterke materialer (blant annet Kevlar®), som kan vare i flere generasjoner om du tar godt vare på den. Ikke bare det; for samtidig som de yter god beskyttelse så er de alle stilige og brukervennlige på hver sin måte! Sjekk ut våre jeans her. 

 

Tips 3: Gaver til familie eller venner!

Fordi jula nå ligger i horisonten, vil julestria for mange også være i gang! Det vil derfor kunne være lurt å planlegge de store innkjøp til de perioder der det er salg. Skjønt at Black Week gir deg åpenbare muligheter til å spare penger, vil det med andre ord også være smart å gjøre unna julegavehandelen under Black Week! Ønsker du å bli ferdig med julegavehandelen allerede i november, men ikke sikker på hva du bør kjøpe, ønsker vi å tipse om våre gavepakker som vil passe enhver MC-entusiast!

 

Tips 4: Planlegg til sesongen som kommer!

Det er mange plagg vi bruker hver dag og som oftere må fylles på eller byttes ut. Dersom du vet at du trenger noe til neste sesong eller ønsker å teste ut noe helt nytt, vil det med Black Week sine tilbud kunne være gunstig å kjøpe dette allerede nå! For som man sier; penger spart er penger tjent! 

 

Hvor lenge varer tilbudene?

Tilbudene starter på nett og i butikkene våres på mandag 21. November - med Black Friday (special deals) 25. November og Cyber Monday (kun på nett) mandag 28. November! 
 

Få Black Week tilbudene først - rett i innboksen din!